I will sing a new song

Door de speakers van mijn laptop klinkt het slotnummer van één van de concerten van U2. Chaja zingt het refrein in haar eigen kleuter Engels volop mee. Vanaf augustus zal ze echter weer in het Nederands moeten leren zingen nu ons verblijf hier in Thailand  tot een einde komt.

Een jaar eerder dan verwacht zijn we ons nu aan het voorbereiden om deze zomer terug te keren naar Europa. Door nieuwe plannen van het McGilvary College wordt het internationale Master of Divinity programma opgeheven per komend cursus jaar. Een onverwachte ontwikkeling voor ons allen. De huidige studenten zullen hun studie kunnen afmaken, maar de meeste van mijn internationale collegae en wijzelf zullen vertrekken.

Natuurlijk valt hier veel over te zeggen maar nu richten we onze blik  weer naar wat voor ons ligt. U2 sluit haar concerten steevast af met de prachtige vertolking van Psalm 40. Nieuwe horizonten dagen en daarom zingen we in vertrouwen met Bono mee. “I will sing a new song”.

Gerelateerde artikelen